Personal Trainer

Tarkoittaa henkilökohtaista valmennusta. Personal trainer eli PT auttaa asiakasta luomaan sopivan realistisia tavoitteita ja saavuttamaan niitä. Tällaisia voivat olla esimerkiksi kuntoilun aloittaminen, parempaan kuntoon pääseminen, puolimaratonille tähtääminen, painonpudotus, kiinteytyminen tai vaikka uuden liikuntalajin kokeileminen. PT auttaa niin vasta-alkajaa kuin kokeneempaakin kuntoilijaa, joka esimerkiksi kaipaa vaihtelua kaavamaiseksi käyneeseen harjoitteluun tai tekniikkaopastusta vaikka tempaukseen tai hiihtoon. PT työskentelee tilanteen ja asiakkaan tarpeiden mukaan; hän voi seurata treeniä tarkasti paikan päällä tai vaikka vain lähettää ohjeet ja ohjelmat sähköpostitse.

Tämän päivän hektisessä elämänrytmissä voi olla haastavaa säilyttää tasapaino harjoittelun, terveellisen syömisen ja riittävän levon ja palautumisen välillä. Mitä vaativampia tavoitteita, sitä enemmän niiden saavuttamiseksi tarvitaan aikaa ja työtä. Pysyviin tuloksiin pääsee elämäntapamuutoksilla, ei kuureilla. Muutoksia tulee tehdä pienin askelin ja harvoin välttyy takaiskuilta ja pettymyksiltä. Ammattitaitoinen PT auttaa tällaisissakin tilanteissa ja osaa ohjata asiakasta sopivin askelin kohti päätavoitetta. Oleellista on kokonaisuuden hahmottaminen ja hallinta.

Personal trainerina toimii Jenni Vallenius (Trainer4You:n koulutusohjelma), liikunnan ja terveystiedon opettaja, hieroja-urheiluhieroja, yleisurheiluvalmentaja. Jennin vahvuudet löytyvät kestävyysurheilun ja monipuolisen lihaskuntoharjoittelun parista. 

Ota yhteyttä (jennimarianne@gmail.com / 0405073811) niin mietitään sinun tilanteeseesi sopivat tavoitteet ja keinot niiden saavuttamiseen.