TIETOA MEISTÄ

Katrin Jepifantsev

Nimeni on Katrin, olen koulutettu hieroja. Keväällä 2020 valmistuin myös kosmetologiksi, mutta hierontatyö on jo useiden vuosien ajan ollut iso osa minua ja edelleen sydämessäni. Teen syväkudoshierontaa - omalla persoonallisella tyylilläni, urheiluhierontaottein. Hoito on rentouttavaa, mutta samalla lihaksia muokkaavaa.  

p. 050 561 4906

katrinjep@hotmail.fi


Minna Siren

Olen Minna ja valmistunut fysioterapeutiksi v.1996. Lisäksi olen  syventänyt osaamistani lymfaterapian, akupunktion, Mulligan Conseptin, sekä Fysi-opinnoilla. Faskioiden pariin aloin perehtyä 2011. 

Tervetuloa hyvään hoitoon!

Puh 040 828 2125
minna.siren@icloud.com 

Pasi Jaakola

Olen Pasi, sinun MyFascia-terapeuttisi ja urheiluhieroja. Minulla on usean vuoden vankka kokemus tuki- ja liikuntaelin oireiden sekä kiputilojen hoidosta. Kivunhoidossa käytän manuaalisten tekniikoiden lisäksi apuna NCS eli NeuroCryoStimulation-huippukylmähoitoa.

Hoitofilosofiani ottaa sinut huomioon yksilöllisesti ja koko kehosi toiminta huomioiden. Kehossa kaikki vaikuttaa kaikkeen.

Tällä hetkellä opiskelen Turun AMK ssa fysioterapeutin koulutuslinjalla.

Tervetuloa!

Puh 040 835 1371
pasi@turkumyfascia.fi

Jenni Vallenius

Olen Jenni, koulutettu hieroja-urheiluhieroja ja personal trainer. Tämän kevään aikana tutustun myös jäsenkorjauksen saloihin ja opiskelen MyFascia-terapeutiksi. Viidentoista vuoden työkokemuksella (ensin liikunnanopettajana ja sitten hieroja-pt:nä) allekirjoitan väitteen, että ihminen on luotu liikkumaan. Toki myös "kaikki vaikuttaa kaikkeen"; ihminen on monimutkainen paketti. Mutta paketin avaaminen on kiehtovaa ja minä autan sinua siinä.

Puh 040 507 3811
jennimarianne@gmail.com
www.jennivallenius.net

Pekka Innanen

Olen Pekka, MyFascia-terapeutti, koulutettu hieroja, TRE-ohjaaja, Jomon-Shindo-ohjaaja ja -kouluttaja, NLP Trainer. Olen auttanut ihmisiä erilaisten kehon ongelmien ratkaisemissa usean vuoden ajan. Sovellan hoidoissani eri lähestymistapoja asiakkaan tilanteen ja tarpeiden mukaan.

Puh 044 340 5250
pekanpolku@dnainternet.net