TIETOA MEISTÄ

Minna Siren

Olen Minna ja valmistunut fysioterapeutiksi v.1996. Lisäksi olen  syventänyt osaamistani lymfaterapian, akupunktion, Mulligan Conseptin, sekä Fysi-opinnoilla. Faskioiden pariin aloin perehtyä 2011. 

Tervetuloa hyvään hoitoon!

Puh 040 828 2125
minna.siren@icloud.com 

Pasi Jaakola

Olen Pasi, sinun MyFascia-terapeuttisi ja urheiluhieroja. Minulla on usean vuoden vankka kokemus tuki- ja liikuntaelin oireiden sekä kiputilojen hoidosta. Kivunhoidossa käytän manuaalisten tekniikoiden lisäksi apuna NCS eli NeuroCryoStimulation-huippukylmähoitoa.

Hoitofilosofiani ottaa sinut huomioon yksilöllisesti ja koko kehosi toiminta huomioiden. Kehossa kaikki vaikuttaa kaikkeen.

Tällä hetkellä opiskelen Turun AMK ssa fysioterapeutin koulutuslinjalla

Tervetuloa!

Puh 040 835 1371
pasi@turkumyfascia.fi

Jenni Vallenius

Olen Jenni, koulutettu hieroja-urheiluhieroja ja personal trainer. Tämän kevään aikana tutustun myös jäsenkorjauksen saloihin ja opiskelen MyFascia-terapeutiksi. Viidentoista vuoden työkokemuksella (ensin liikunnanopettajana ja sitten hieroja-pt:nä) allekirjoitan väitteen, että ihminen on luotu liikkumaan. Toki myös "kaikki vaikuttaa kaikkeen"; ihminen on monimutkainen paketti. Mutta paketin avaaminen on kiehtovaa ja minä autan sinua siinä.

Puh 040 507 3811
jennimarianne@gmail.com
www.jennivallenius.net

Pekka Innanen

Olen Pekka, MyFascia-terapeutti, koulutettu hieroja, TRE-ohjaaja, Jomon-Shindo-ohjaaja ja -kouluttaja, NLP Trainer. Olen auttanut ihmisiä erilaisten kehon ongelmien ratkaisemissa usean vuoden ajan. Sovellan hoidoissani eri lähestymistapoja asiakkaan tilanteen ja tarpeiden mukaan.

Puh 044 340 5250
pekanpolku@dnainternet.net